Stiklinger. Liten plante, stor glede.

Det er noe helt magisk ved å gro fram en plante fra en liten stikling.

Vi vil at alle skal få kjenne på den følelsen! I denne boken får du våre tips og triks for å lykkes. Det fine er at alle kan ta en stikling. En voksen monstera, gullranke eller elefantøre kan gi liv til flere nye planter. Mulighetene er uendelige når man først har blitt bitt av basillen." I boken STIKLINGER deler instagramfenomenet Plant Papis gleden over stiklinger og ekte plantelykke. Du får konkrete råd hele veien i prosessen: Hva er det lurt å tenke på når du tar en stikling? Hva skal til for at stiklingen skal bli en stor og sterk plante? Og ikke minst, hvordan gir du vekk den perfekte stiklinggaven slik at også vennene dine får stilkingdilla? La deg inspirere av Plant Papis, og opplev gleden av å skape nytt planteliv. Det er enkelt, det er gøy, og det er mer populært enn noensinne.

Om forfatteren

Andreas Qvale Hovland og Daniel Rodrigo Qvale

Ryktet skal ha det til at @plant_papis møttes for første gang på en en kafé idet Andreas var på vei til å nappe til seg en stikling av en Pachira Aquatica. Blikkene deres møttes i det han knep av bladet, og det var kjærlighet ved første blikk. De levde lykkelig i alle sine plantedager.

Daniel Rodrigo Qvale og Andreas Qvale Hovland er guttene bak instagramkontoen @plant_papis. På Instagram deler de tips, inspirasjon og grønn glede fra sitt grønne verksted på Grünerløkka i Oslo.

Daniel er opprinnelig fra Sotra, og når han ikke holder på med Plant Papis jobber han som tjenestedesigner og kunstner. Andreas er fra Kristiansand, og jobber som forretningsutvikler i et designbyrå.

PS! Historien helt øverst er ikke helt sann, men planter har blitt langt mer enn bare en hobby for disse to. Nå gleder de seg stort over å gi ut en egen bok sammen om deres felles lidenskap, stiklinger.

Andre aktuelle utgivelser

Se alle våre utgivelser