Alt fra Hulken

Hissigproppen Bernt «Hulk» Hulsker var fotballspilleren et lite utvalg av fansen elsket, og alle andre elsket å hate.

Gjennom hele sin middelmådige fotballkarriere var Hulsker en karakter det var vanskelig å overse. På banen var han kjent for sine lissepasninger, knallharde taklinger og kverulerende diskusjoner med dommeren.Siden han la de rustne skruknottene i skuffen for godt, har Hulsker blitt et kjent og ansikt i TV-ruten, som fotballekspert og formidler.

Men hvem er egentlig Bernt Hulsker? I denne boka møter vi mannen bak den hissige klovnemasken. Her er herlige oppvekstskildringer fra ei lita norsk bygd på 80-tallet, karakterdrependehistorier om med- og motspillere, et blikk inn i fotballens kulisser. Tilsammen blir historiene et fascinerende portrett av en fotballprofil noe utenom det vanlige.

Om forfatteren

Bernt N. Hulsker

Født 1977 i Haag, Nederland. Vokste opp på Vestnes, Møre og Romsdal. På banen var han kjent for sine lissepasninger, knallharde taklinger og kverulerende diskusjoner med dommeren. Siden han la de rustne skruknottene i skuffen for godt, har Hulsker blitt et kjent ansikt i TV-ruten, som fotballekspert og formidler.Endre Ruset

Endre Ruset (født 1981) debuterte som lyriker i 2001.

Joakim Kjørsvik

Joakim Kjørsvik (født 1978) debuterte med novellesamlingen «Åpenbart ingen nabo» i 2007.

Andre aktuelle utgivelser

Se alle våre utgivelser